اگر شما یکی از مالکان خودرو هستید که نمی دانند چگونه موتور وسیله نقلیه خود را به درستی تمیز کنند، اینجا مکان خوبی برای شروع یادگیری است. مانند تمیز کردن بیرونی خودرو، اطمینان از شستشوی قطعات داخلی آن مانند موتور برای اطمینان از عملکرد بهینه آن ضروری است. خط تولید موتور شور برای تولید مواد شوینده موتور و خودرو کاربرد دارد. در اینجا، برخی از مزایایی که می توانید از داشتن یک موتور به درستی شسته شده به دست آورید، مورد بحث قرار خواهیم داد. پاک کننده موتور که به عنوان موتور شور نیز شناخته می شود، یک افزودنی شیمیایی است که برای تمیز کردن جر، رسوبات، زباله ها و لجن های تجمع یافته از وسیله نقلیه شما فرموله شده است. اگر ماشین جدیدی دارید، شستشوی موتور بسیار مفید است، زیرا میتواند به راحتی پاشش روغن را در محفظه ماشین یا قسمت بیرونی ماشین برطرف کند.
معمولا به دلیل اینکه گاهی روغن روی موتور می ریزد یا به دلیل اینکه دائماً بنزین در موتور می ریزد، موتور خودرو آلوده می شود و این آلودگی ها باعث می شود که به درستی کار نکند. برای از بین بردن این کثیفی ها از روی سطح موتور نیاز به یک شوینده قوی موتورشور داریم. استفاده از این محصولات باعث بهبود عملکرد موتور خودرو می شود.
با شستشوی موتور تمامی رسوبات، ذرات و انسدادهای داخل موتور از بین می رود. در نتیجه روغن تازه ای که در اثر رسوب زدایی و پاکسازی به داخل موتور ریخته می شود، می تواند تمام سطوح قطعات متحرک را بپوشاند و فرآیند روغن کاری را انجام دهد. فقط مراقب باشید، هر زمان که دیدید موتور ماشین شما کثیف و روغنی است، حتما با استفاده از موتورشور آن را کاملا بشویید.
نمونه خط تولید موتور شور
مزایای شستشوی موتور خودرو با موتور شور چیست؟
تعجب آور نیست که بدانید حتی صاحبان خودروهایی که نیاز به شستشوی موتور را درک می کنند، هنوز در انجام این کار خود کمی تردید نشان می دهند. ممکن است فکر کنید که قطعات داخلی خودرو ممکن است در هنگام خیس شدن دچار نقص عملکرد شوند. اگر در مورد تمیز کردن موتور وسیله نقلیه خود چندان مطمئن نیستید، می توانید این روش را به متخصصان مکانیک خودرو بسپارید. آن ها مجهز به ابزار مناسب برای اطمینان از ایمنی و عملکرد در حین و بعد از شستشوی موتور هستند. تمیز کردن موتور بسیار مهم است زیرا به شما امکان می دهد سوخت، نشت مایع خنک کننده و سایر آسیب ها را بررسی کنید. علاوه بر این، کار بر روی یک موتور تمیز آسان و راحت تر است. با یک موتور تمیز می توانید با اطمینان به سایر قسمت ها و بدون چربی روی دست خود نگاه کنید. اگر بخواهید خودروی خود را در آینده بفروشید، یک موتور تمیز و به خوبی نگهداری شده نیز ارزش فروش مجدد بالاتری را تضمین می کند.
شناسایی زمان ایده آل برای انجام شستشو برای صاحبان خودروهای دست دوم یک چالش است. در این حالت شستشوی موتور بالایی را به مکانیک ماهر خودرو بسپارید. راه های زیادی برای جلوگیری از مشکلات عمده خودرو وجود دارد که یکی از آن ها تمیز کردن یا شستن است. برای جلوگیری از تعمیرات پرهزینه در آینده، مکانیک های متخصص خودرو توصیه می کنند موتور را به طور منظم با موتور شور تمیز کرده یا بشویید.
موتور شور چگونه کار می کند؟
پاک کننده موتور که به عنوان موتور شور نیز شناخته می شود، یک افزودنی شیمیایی است که برای تمیز کردن رسوبهای تجمع یافته از وسیله نقلیه شما فرموله شده است. اگر ماشین جدیدی دارید، شستشوی موتور بسیار سودمند است، زیرا می تواند به راحتی پاشش روغن را در محفظه ماشین یا قسمت بیرونی ماشین برطرف کند. همچنین می توانید از این پاک کننده با ریختن مستقیم آن در درگاه پرکننده روغن موتور استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که موتور را حدود 10 تا 20 دقیقه روشن نگه دارید. در این فرآیند، شستشوی موتور با روغن ترکیب میشود و گردش آن در کل موتور آسانتر میشود. مراحل استفاده از موتور شور در ادامه ذکر خواهد شد:
- ریختن موتور شوی در داخل موتور خودرو
هنگامی که زمان تعویض روغن موتور فرا رسید، قبل از خارج کردن روغن موتور قبلی، ابتدا موتور شور را داخل موتور بریزید.
- خودرو را به مدت 20 دقیقه روشن نگه دارید.
پس از این که موتور شور را از همان مخزنی که روغن موتور ریخته می شود، داخل موتور و روی روغن موتور قبلی ریختید، به مدت 20 الی 10 دقیقه خودرو را به حرکت درآورده، روشن نگه داشته و یا اجازه دهید به حالت درجا کار کند. این کار باعث می شود تا موتور شور به همراه روغن موتور قبلی به تمام بخش های خودرو نفوذ کرده و تمام آلودگی ها و رسوبات موجود در منافذ را پاکسازی نماید.
- تخلیه کردن موتور شور به همراه روغن موتور قبلی موجود در خودرو
پس از 20 دقیقه روشن بودن، موتور شور را باید به همراه روغن موتور قبلی از موتور تخلیه کرد تا تمام آلودگی های موجود در موتور تخلیه گردد. برای این منظور واشر زیر خودرو را باز کرده تا عمل تخلیه صورت گیرد.
- اضافه کردن روغن موتور جدید
پس شستشو و تخلیه موتور خودرو از روغن موتور قبلی و موتور شور، باید روغن موتور جدید را اضافه کرد. شستشوی موتور منجر به بهبود عملکرد روغن موتور و کارایی بهتر موتور خودرو می گردد.
مکانیک های خودرو معمولاً استفاده از پاک کننده موتور یا موتور شور را در هر 5000 تا 10000 کیلومتر توصیه می کنند، زیرا جدیدترین موتورها در جلوگیری از تشکیل لجن و رسوبات بسیار کارآمد هستند. شستشوی کامل موتور باید در هر 40000 کیلومتر انجام شود. برای خودروهای قدیمی یا خودروهایی که بیش از 200 کیلومتر مسافت را ثبت کرده اند، نیازی به تمیز کردن موتور شما نیست و به این دلیل است که تجمع لجن در واقع ممکن است مفید باشد. همیشه قبل از استفاده از چربیگیر برای موتور خود، یک تحقیق کامل در مورد برند و مدل وسیله نقلیه خود انجام دهید.
مواد تشکیل دهنده موتور شور
- آب: آب پایه اصلی فورمولاسیون محصولات خودرویی و محصولات شوینده است. آب در فرمول انواع موتور شور و چربی زداها از موتور خودروها، وجود دارد چرا که میزان خطر مواد شیمیایی مضر به کار رفته در موتور شور کاهش داده و در عوض سرعت امولسیفیکاسیون را افزایش می دهد. لازم به ذکر است که میزان استفاده از آب در موتور شورها و چربی زداها با یکدیگر متفاوت است.
- حلال های آلی: مواد به کار برده شده به عنوان حلال های آلی در موتور شور شامل استر، اتر ها، الکل یا کتون بوده و این ترکیبات باعث پاک شدن و حل نمودن آلودگی و چربی های موجود در موتور خودرو می گردد.
- حلال های آلی هالوژنه: موادی مانند هیدروکربن هالوژنه باعث از بین رفتن چربی ها می شود و به همین منظور در این ترکیبات وجود دارد.
- حلال های آروماتیک یا حلقوی: این ترکیبات شامل مواردی از جمله تولوئن، ناپاتا و گزلین است که به همین دلیل منجر به نازک شدن چربی ها می گردد. مواد نام برده شده حلالیت زیادی داشته و از آن ها به عنوان مهارکننده های خوردگی هم استفاده می شوند.
- حلال های آمفی پاتیک: حلال های هگزان – ان ، سیکلوهگزان، پنتان، پترولیوم، هپتان – ان در فورمولاسیون موتور شور قرار دارند. همچنین در شوینده های صنعتی هم مورد استفاده قرار می گیرند زیرا ویژگی های الکتریکی قوی برای از بین بردن چربی ها دارند.
- امولسیفایر: ترکیباتی به نام امولسیفایرها منجر به مخلوط شدن آب با روغن ها شده و یک ماده نیمه چسبناک تولید می کند که کثیفی ها را به خود جذب می کنند.
فضای مورد نیاز برای خط تولید موتور شور
برای راه اندازی خط تولید موتور شور در مقیاس صنعتی به فضایی نیاز دارید که دستگاه های مورد نیاز برای تولید موتور شور و همچنین مواد اولیه، ظروف و… را در خود جای دهد. برای راه اندازی خط تولید و تولید محصولات به میزان انبوه حداقل فضایی که نیاز دارید حدودا 20متر در 20 متر می باشد. برای تخمین فضای اولیه برای هر کسب و کار چه صنعتی و چه خانگی می توانید با کارشناسان مجرب و حرفه ای شویاسازان تماس بگیرید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.
هزینه اولیه راه اندازی خط تولید موتور شور
میزان هزینه لازم برای راه اندازی خط تولید موتور شور به چند عامل بستگی دارد: حجم تولید و اندازه فضایی که برای این کار و راه اندازی خط تولید مد نظر دارید.
هر چه حجم تولید بیشتر باشد، مواد اولیه، کارگر و دستگاه های بیشتری نیاز خواهد بود و علاوه براین موارد، هزینه برق مصرفی نیز باید در نظر گرفته شود. از سمت دیگر برند دستگاه هایی که تهیه می کنید، نصب، گارانتی، خدمات پس از فروش و کیفیت همگی دستگاه ها و مواد اولیه نقش بسزایی در میزان هزینه اولیه دارند. خرید دستگاه های خارجی هزینه اولیه بیشتری می خواهد و دستگاه های ایرانی با کیفیت و دارای گارانتی و خدامات پس از فروش یک گزینه مقرون به صرفه برای تولید کنندگان خواهد بود (نسبت به محصولات چینی و تایوانی).
درآمد خط تولید موتور شور
درآمد حاصل از خط تولید به قیمت توزیع شده در بازار، رقابت بین تولیدکنندگان و کیفیت محصولات عرضه شده به بازار وابسته است. با افزایش و جلب رضایت مشتری، به طبع تولیدکنندگان فروش بیشتری را شاهد خواهند بود. در حال حاضر راه اندازی خط تولید مواد شوینده مانند موتور شور هزینه زیادی را نیاز ندارد. تولیدکنندگان می توانند با ارائه محصولات با کیفیت یک کسب و کار حرفه ای و پر سود را داشته باشند.
مشاوره خط تولید موتور شور
در حال حاضر در کشور ایران با افزایش و گسترش خودروهای شخصی و عمومی در همه ابعاد، نیاز افراد به موتور شور زیاد شده است. انواع مختلفی از برندهای ایرانی و خارجی مواد شوینده از جمله موتور شور در بازار بوده و تنها عاملی که مصرف کنندگان را سمت یک محصول خاص سوق می دهد، کیفیت و کارایی آن ها است. بنابراین با داشتن درایت و مد نظر قرار دادن سلیقه مشتریان می توانید با راه اندازی خط تولید موتور شور به درآمد عالی و پر سود دست پیدا خواهید کرد. دراین راستا شما باید تمامی جوانب را بررسی کرده و با مشاوران و کارشناسان ما در شویاسازان تماس بگیرید تا به بهترین نحو کسب و کار خود را راه اندازی نمایید.
لذت راه اندازی خط تولید شخصی
حداقل میزان سرمایه گذاری برای راه اندازی خط تولید 290 میلیون تومان است
درخواست مشاوره
مشاوره در زمینه تولید
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید.
حداقل میزان سرمایه گذاری برای راه اندازی خط تولید 290 میلیون تومان است.