محصولات شوینده خانگی متداول ترین ماده های تمیزکننده سطوح، البسه، پارچه، ظروف، بهداشت فردی و… هستند که به صورت پودر و مایع تولید می شوند. با خط تولید محصولات شوینده خانگی شویاسازان امکان تولید انواع محصولات شوینده خانگی دارید و به بازار عرضه کنید. محصولات شوینده با ترکیب موادی چون امولسیفایرها، نمک های سولفات یا سولفونات همراه با مواد مرطوب کننده ساخته شده و برای از بین بردن آلودگی ها و کثیفی ها بسیار کاربرد دارند.
انواع محصولات شوینده خانگی و کاربرد آن ها
برای شناخت بهتر در اینجا انواع شوینده ها به همراه نحوه کارکردشان را به شما معرفی کرده تا بتوانید با آگاهی کامل موارد مورد نیاز خود را تهیه نمایید:
پودر شوینده دستی
این شوینده به گونه ای طراحی شده که بیش از هر نوع شوینده دیگری کف تولید می کند. همچنین در مقایسه با ماشین لباسشویی به از بین بردن لکه ها بدون تکان دادن زیاد کمک می کند. این ماده برای شستشوی ماشینی کاربرد چندانی ندارد، زیرا باعث تولید کف بیش از حد می شده و در نهایت می تواند به دستگاه آسیب وارد کند.
پودر شوینده ماشینی
نسبت به شوینده مایع، مقرون به صرفه بوده و برای مناطقی که آب سخت تصفیه نشده دارند، گزینه مناسبی است. تثبیت کننده های به کار برده شده در شوینده های پودری به حفظ توانایی ساخت آنزیم ها و کف کمک می کند. برای شستشوی منظم و از بین بردن لکه های روی فرش ایده آل می باشد. سفید کننده موجود در پودر شوینده به روشن شدن و تمیز نگه داشتن لباس های نخی سفید کمک کرده و همچنین این مواد باید در محل خشک نگهداری شوند. آن ها در آب با دمای پایین حل نمی شوند و در صورت عدم شستشوی مناسب بر روی پارچه ها باقی می مانند.
صابون
صابون به عنوان یک ماده پاک کننده زیست تخریب پذیر (نمک های اسید چرب) بوده که از ترکیب چربی های حیوانی یا گیاهی با لیمو (هیدروکسید سدیم) تولید می گردند. صابون روی لباس رسوب ایجاد می کند، به ویژه با آب سخت. در گذشته صابون ها غالبا برای شستن لباس، پرده، بدن و … مورد استفاده قرار می گرفتند. صابون به اندازه شوینده های امروزی قدرتمند نبوده و به اندازه کافی کف ایجاد نمی کرد، حتی در برخی از موارد پس از چندین بار آبکشی باز هم امکان رسوب مواد شوینده وجود داشت. انواع صابون ها عبارتند از: صابون دستشویی، صابون رختشویی، صابون هتلی و ….. صابون به اندازه سایر مواد شوینده موثر نیست، به خصوص برای پارچه های مصنوعی مانند پلی استر، نایلون، اسپندکس و اکریلیک. صابون ها برای استفاده در ماشین لباسشویی به علت وجود خاک مناسب نیستند.
سفیدکننده
به طور کلی دو نوع سفید کننده وجود دارد:
- سفید کننده حاوی کلر می تواند لباس ها را بسیار زیاد سفید کند اما در عین حال الیاف پارچه را ضعیف می کند. بنابراین نباید از سفید کننده کلر روی پارچه هایی از جنس ابریشم، پشم یا روی لیکرا، اسپندکس، الاستیک استفاده نمایید.
- سفید کننده اکسیژن ایمن رنگ بوده و روی الیاف پارچه ملایم تر است.
مایع لباسشویی
مایع لباسشویی به از بین بردن بهتر لکه ها کمک کرده و رنگ لباس را روشن می کند. همچنین گاهی خاصیت نرم کنندگی دارند. این ماده شوینده گران قیمت است اما به دلیل استفاده آسان و حل شدن سریع، استفاده می شوند. در آب با دمای پایین به دلیل ماهیت مایع آن، حل شده و لکه را ازبین می برد، به حفظ رنگ روشن لباس ها کمک کرده و در عین حال، لکه ها را بدون تأثیر بر رنگ پارچه از بین می برد. برای از بین بردن انواع لکه های مواد غذایی، روغن یا چربی مفید بوده زیرا به الیاف پارچه نفوذ می کند.
لکه بر
لکه برها، لکه ها را هدف قرار داده و معمولاً قبل از شستشو به عنوان لکه برها استفاده می شوند. آن ها ممکن است ترکیبی از مواد شوینده، الکل، الکل های معدنی و آنزیم ها باشند و به طور موثر در از بین بردن لکه بدون محو شدن رنگ ها و آسیب عمل نمایند.
نرم کننده
اکثر پارچه ها، پس از شستن حالت خشن به خود می گیرند، بنابراین می توانید نرم کننده های پارچه را به آب اضافه نمایید. آن ها نرمی خاصی به لباس یا پارچه می بخشند. این نرم کننده های پارچه همچنین اجازه نمی دهند لباس ها به یکدیگر گره خورده و چین و چروک را کاهش می دهند.
شامپو
شامپوی مو برای شستن لباس توسط بسیاری از افراد استفاده می گردد. همه شامپوها به عنوان پاک کننده موثر نیستند و برخی حتی ممکن است مضر باشند. آن ها ممکن است دارای موادی باشند که برای الیاف پارچه مناسب نباشند. از خرید شامپو با مواد اضافی مانند حالت دهنده روغنی و غیره خودداری نمایید. شما باید شامپویی تهیه کنید که حاوی موادی مانند اسید لوریک، اسید میریستیک، اسید پالمیتیک و اسید استئاریک باشند تا به عنوان یک پاک کننده خوب برای لباس ها موثر باشد. شامپوهای مخصوص شستشوی سر و بدن در حمام ساده ترین انواع شامپوها محسوب می شوند.
نمونه خط تولید شوینده خانگی
فضای مورد نیاز خط تولید محصولات شوینده خانگی
برای راه اندازی خط تولید انواع محصولات شوینده خانگی در مقیاس صنعتی، تولیدکنندگان باید مواد اولیه مختلف و تقریبا تمام دستگاه های اتوماتیک را تهیه کنند. فضایی که شما برای شروع کسب و کار نیاز دارید، به بودجه اولیه شما و میزان درآمد انتظاریتون بستگی دارد. با بیان شرایط قبلی، فضای مورد نیاز توسط کارشناسان حرفه ای و مجرب شویا سازان قابل تخمین است، پس با آن ها تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نمایید.
هزینه اولیه راه اندازی خط تولید محصولات شوینده خانگی
راه اندازی خط تولید محصولات شوینده خانگی برخلاف سایر خطوط تولید به سرمایه گذاری های کلانی نیاز ندارد. شما می توانید تنها با 50 الی 100 میلیون تومان در سطح کوچک ، در صورت تمایل و قدرت بالا امکان راه اندازی خط تولید در مقیاس صنعتی با چند صد میلیون تومان با انواع تجهیزات مدرن دارید و به مرور زمان با تولید انواع محصولات شوینده خانگی به درآمد مناسب برسید.
درآمد خط تولید محصولات شوینده خانگی
کسب درآمد بالا در بازار فعلی با بحران های زیادی روبه رو است. در صورت راه اندازی اصولی خط تولید محصولات شوینده خانگی، با کمترین سرمایه می توانید به کسب درآمد مناسب برسید. در ابتدای کار نیاز به سرمایه گذاری متوسطی دارید؛ ولی بدلیل تقاضای بالای محصولات شوینده در کوتاه مدت به سودی کلان رسیده و به عرضه کننده محبوب تبدیل می شوید.
مشاوره خط تولید محصولات شوینده خانگی
به دلیل افزایش تحریم های اقتصادی، قیمت انواع محصولات و محصولات شوینده خانگی خارجی، در حال حاضر تمایل اکثر افراد استفاده از محصولات شوینده ساخت داخل کشور می باشد. خوشبختانه امروزه با پیشرفت سطح آگاهی جامعه و افراد نسبت به رعایت و اهمیت بهداشت فردی و اجتماعی، مدت زیادی است که استفاده از انواع محصولات شوینده داخلی و خارجی افزایش یافته است. استفاده از محصولات شوینده در منازل و مکان های عمومی و همچنین در بیمارستان ها و مراکز درمانی از اصول اولیه رعایت بهداشت بوده و هر روزه به مقدار زیادی مواد شوینده تولید شده توسط مردم خریداری شده و استفاده می گردد. با افزایش تقاضا می توان یک نتیجه کلی دریافت کرد که راه اندازی خط تولید محصولات شوینده خانگی یک فعالیت اقتصادی خوب، پردرآمد و صد در صد پر بازده می باشد. شما می توانید برای راه اندازی خط تولید مواد شوینده خانگی و دریافت مشاوره لازم برای کسب اطلاعات ضروری در این خصوص و شروع کسب و کار خود به صورت آگاهانه، با کارشناسان شویا سازان تماس بگیرید و مشاوره دریافت نمایید.
لذت راه اندازی خط تولید شخصی
حداقل میزان سرمایه گذاری برای راه اندازی خط تولید 290 میلیون تومان است
درخواست مشاوره
مشاوره در زمینه تولید
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید.
حداقل میزان سرمایه گذاری برای راه اندازی خط تولید 290 میلیون تومان است.
خط تولید محصولات شوینده خانگی
آخرین دستگاه ها و محصولات در زمینه راه اندازی خط تولید مواد شوینده
- خط تولید مایع دستشویی(کدر و شفاف)
- خط تولید ژل دستشویی
- خط تولید فوم شوینده دست و صورت
- خط تولید ژل مخصوص توالت
- خط تولید شامپو موی سر(چرب،خشک و…)
- خط تولید شامپو اتومبیل (مایع کارواش)
- خط تولید شامپو اتومبیل (طرح نانو)
- خط تولید شامپو اتومبیل (طرح نانو)
- خط تولید موتورشوی (طرح نانو)
- خط تولید واکس داشبورد
- خط تولید واکس لاستیک
- خط تولید آب رادیاتور
- خط تولید شیشه شوی اتومبیل (ضد یخ و بخار)
- خط تولید مایع ظرفشویی با کیفیت بالا
- خط تولید جلا دهنده ظروف فلزی
- خط تولید نمک ظرفشویی(در ماشین ظرفشویی)
- خط تولید شامپو فرش
- خط تولید نرم کننده البسه
- خط تولید شیشه شوی (خانگی)
- خط تولید صابون
- خط تولید صابون رختشویی
- خط تولید سفید کننده
- خط تولید سفید کننده بدون بو
- خط تولید مایع لباسشویی
- خط تولید پودر دستی
- خط تولید پودر ماشینی
- خط تولید جرم گیر (جوهر نمک)
- خط تولید جرم گیر (معطر)
- خط تولید جرم گیر (بر پایه آب)
- خط تولید لوله بازکن (مایع اسیدی)
- خط تولید لوله بازکن مایع (قلیایی)
- خط تولید لوله بازکن پودری (چنته)
- خط تولید پاک کننده چندمنظوره سطوح
- خط تولید قرص تمیز کننده سطوح(جدید)